Överby och Vänersborgs vattenpalats



Björnlyckades göra en allmänt Crazy outfit..  (både halsband och halsduk..? Vrf?)


Idag skulle jag, Björn och Benny åka till vänersborgs äventyrsbad. När vi kom dit vid 11 var det jättelång kö som sträckte sig till och med utanför ingången. Men vi stod i kö ändå. När vi kom fram fick vi veta att det inte fanns några platser i omklädningsrummen så de fick inte släppa in fler. Vi kunde ha fått vänta flera timmar. Det orkade vi inte.

Så istället åkte vi till ÖVERBY! Har aldrig vart där förut och blev inte jättelänge den här gången heller men hann kolla ett par affärer. Cubus, expert, en heminredning och den klädaffären där kläderna ovan kom ifrån va vi på. (kommer inte ihåg namnet, men kul affär) Hittade ett par gråa overkneestrumpor och en svart tunika med dragkedja på Cubus.  Sedan blev det fiskburgare på MAX. För att vara hamburgare var det en smakupplevelse. Plus att dem planterar träd i afrika! ++++

Sedan blev det iaf vänersborgs äventyrsbad! :D
Det var faktiskt jättekul, kanske inte riktigt lika bra som förväntat o inte i närheten av Örebro. Men ändå kul!

Imorgon åker jag till GBG!!! :D
Shopping, haloweenfest, kompisar och mysigt med farmor och farfar :)

Elfaljino dansar







Gammal bild.

Hallo,       kommer precis hem från en av dagens tre danslektioner på heléns. Ska dansa hiphop/street på idrotten i skolan 3 veckor :D Blir riktigt kul. Första lektionen ida och det gick mucho bra. Inte speciellt svårt, men ändå en skön koreografi. Har Emma Kvant, min gamla discolärare. Vi fick också försöka lära oss att göra några slags parkullerbyttor. Jag gjorde med Felicia o lyckades sätta armbågen i hennes näsa innan jag kom runt... Plus några misslyckade. Ungefär samma resultat för henne. Men kul var det!

Om 20 minuter börjar pardansen. Idag både hoppas o tror jag att både Johanna o Andréas kommer så vi kan köra dubbelbugg. Isåfall blir det kul. Men är grymt trött nu så känns inte så härligt och ha EN TILL lektion efteråt.. Showjazz kl. 19.30-21.00. Och måste hinna träna till matteprovet imorrn också.. Vi får se hur det går...

Annars är det en hyfsat lugn vecka, tror jag. Hoppas det. Idrottsprov som jag inte kan bara.. Idrott är inte min grej.

Sockerbruket o studiefrämjandet var på skolan och informerade idag också. Förhoppningsvis kan vi få någon bättre replokal genom dem. Vårt band heter än så länge kaktus och består av: Elin Baldinger, sång, Felicia Sundblad, piano, Amanda Lager, elgitarr, Lisa Olausson, bas, Calle liljegren, trummor och jag på gitarr o 2:a sång. Jag o Lisa skriver en del låtar. Har en himla massa olika musikprojekt med olika människor så ska inte rabbla upp alla ;)





14 minuter till danslektion.. Shuu! :)

Elfaljino tipsar

OM BÖCKER:


Vägen till frihet -en eritreansk kvinnas resa på flykt undan kriget
Av (och om) Feven Abreha Tekle & Faffaele Masto


En sann historia om en ung kvinnas flykt ur eritrea. Där blir hon tvingad till militärtjänst i ett krig de ändå inte kan vinna. Där utsätts hon också för sexuella förtryck, förutom det våld som är en självklarhet. På grund av rädslan flyr hon men rädslan blir bara större utanför landets gränser där hon tvingas gå under slöja, bli piskad, åka med en skrothög till båt över medelhavet med 150 passagerare och vandra 48 timmar genom öknen men hinner också på vägen blir kär. Extremt bra bok.

Jag kunde verkligen inte sluta läsa.. Kom hem ca 23.30 igår och började läsa direkt. Orkade inte ta mig upp ur sängen och sen var jag fast. Klockan blev 01.00. Den stod på 02.00. Sen borsta jag tänderna. Vet inte riktigt va klockan va när jag sluta men säkert ngn gång vid 3.. Jag var ganska trött idag.

LÄS BOKEN!! Annars...

<3


Den här är snygg och jag vill ha den



Btw, tycker det är bra att man ser liiite mage på modellen på bilden iaf
Det är inte direkt vanligt. Men mänskligt. Jamenar, kolla på folket omkring dig. Hur många magar ser du? Hur många personer ser du? Ta den första antalet och dela det på det andra så kan ja nästan lova att du får talet 1.
Just nu ser jag 1 mage (min egen) och det är 1 person (jag) här. Så 1/1 (shit, ja suger på huvudräkning) Men tror det blir typ... 1! Men jaha, då har jag rätt! :D

Idag har ja vart i skolan och gått STAVGÅNG. Av ngn anledning.
Gick förbi musikskolan oså kommer en gammal lärare förbi. Hälsar inte, känns inte bra medan man gör utfall med pensionärsstavar.. Och stora vantar btw. Sedan la jag dem i fickan (VARMT, svett av stavgång.. :S) SÅ jag fick MAGE!! :D Mer än vad vår lilla modell där uppe har tillomed.. (inte för att hon har ngn, men MER än size zero, ok?)

Sen va ja på musikskolan igen. KÖR! för första gången den här terminen. Har på något sätt lyckats missa alla gånger sedan det började efter sommarlovet. Sjuk typ 2-3 ggr och resten bortrest. Men hängde med bra ändå, kändes skönt och rösten funkade ok trots ont i halsen. Var också kul o träffa josefin, barndomskompis som jag kännt sen förskolan men inte träffat på hela sommarn.
Började med JULlåtar idag då! Lite överraskande men ändå härligt. Ska t.ex. sjunga You're the voice i kyrkan på toner i advent (som förövrigt är underbart att vara med på, kör m ca 100 pers.. )
Slog vad med mamma om att det skulle komma ngt "jul-igt" idag, 1 okt, hon kunde inte förstå det..! Ojojoj, börja med julsånger NU.. JA! Dem är svåra!! Elr iaf en! Av Händel. Klassisk musik är ofta ganska svår men oh så vacker..

När jag kom hem åt jag. Kul va?

Sedan tvingade mina små omtänksamma föräldrar mig att lägga mig ner och VILA. Ehh, ok? Det var ett tag sen.
10 minuter sa de att ja va tvungen. Spenderade 10 min med att vägra. Snacka om slöseri av tid.

Stress är typ en del av mitt liv. Ganska stor. Börjar nästan gilla den.

Man jobbar bäst under press.
Fast det är inte lika kul då..


Dagens låt

You're the voice
Try to understand it
Make a noice
And make it clear
Wooh woh woh
We're not gonna sit in silence
We're not gonna live in fear
Wooh woh woh

How can we look at each other
Down the barrel of a gun!!??

RSS 2.0